Primăria Arad amenințată cu procese pentru salubritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea ULAL,nemulțumită de noile contracte
Conducerea ULAL,nemulțumită de noile contracte

ULAL Arad susține că noile contracte de salubrizare, impuse de primărie,  sunt ilegale. Asociația a decis să acționeze municipalitatea în instanță. Până atunci, administratorii sunt sfătuiți să nu semneze contracte cu firma de salubritate.

Nemulțumirile legate de noul sistem de plată a taxei de salubritate au provocat un scandal monstru între muncipalitate și ULAL Arad.
Contractele de reglementare a activităţii de salubrizare din municipiul Arad, stabilite printr-o Hotărâre de Consiliu, prin care taxarea serviciilor de salubritate se va face prin intermediul asociaţiilor de proprietari, sunt obiectul criticilor ULAL Arad şi ale multor cetăţeni ai oraşului.
„Până acum, fiecare proprietar îşi achita taxa de salubritate odată cu impozitele datorate. În noua reglementare, asociaţia de proprietari apare ca intermediar între prestatorul de serviciu şi utilizatorul serviciului, ceea ce nu este nici eficient, nici legal, câtă vreme asociaţiile de proprietari nu au fost consultate”, a spus Vasile Arion, vicepreşedinte al ULAL ARAD.

Tocmai pentru a lămuri situația, Uniunea Locală a Asociațiilor de Locatari Arad a luat hotărârea de a lămuri în instanță lucrurile. Și demersurile nu s-au oprit aici.

Citește mai multe despre acest subiect în ADS Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite