Primăria a construit blocuri ANL pe teritoriul nimănui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul pentru teren se duce în instanță și nu s-a decis proprietarul. Cu toate acestea, blocurile ANL date în folosință încă din 2009, au răsărit ca ciupercile după ploaie. Mai mult, Primăria confirmă că actele de folosință a terenului au fost semnate abia după construcția blocurilor și promite despăgubiri oamenilor.

Unconflict mocnit care durează de ani buni s-a transformat, într-o veritabilă răscoală a proprietarilor de păşuni din cartierul Micălaca.  După ani buni de procese, oamenii s-au trezit că au rămas fără două treimi din pământ.
„Suntem în proces pentru pâmântul moștenit din anul 2000.  S-a finalizat și ni s-a dat doar 133 de hectare înapoi, din cele 330 cerute de noi. Nu am fost mulțumiți și am declarat recurs, care urmează să se judece”, a declarat Voichița Ciupuligă, cea care în prezent a fost aleasă președintă a asociației din Micălaca Veche.

Membrii asociației îl acuză pe cel care îi reprezenta că a bătut palma fără știrea lor cu Primăria Arad și că pe pășunea moștenită de ei, s-a construit un cartier de blocuri ANL.

Citește mai multe despre acest subiect în ADS Săptămânal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite