Primăria dărâmă garajele din Micălăca. Proprietarii plătesc demolarea.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 30 de garaje vor fi demolate de Primărie, în locul acestora urmând să fie ridicate platforme de gunoi. Costul demolărilor vor fi suportate de proprietarii construcţiilor improvizate.

Deşi în urmă cu mai bine de cinci ani, municipalitatea arădeană promitea parcări amenajate în locul garajelor în cartierul Micălaca, platformele de gunoi par o soluţie mult mai bună şi mai ieftină de a ocupa locurile fostelor garaje.

Primăria se pregăteşte să amenajeze 30 de astfel de platforme. „Câteva garaje din Micălaca vor fi demolate pentru a face loc deja platformelor gospodăreşti de gunoi. În zona vizată nu intră însă Micălaca Veche, zona 300 şi nici zonele în care s-a intervenit deja”, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Demolarea garajelor în schimb se va face pe banii municipalităţii, urmând ca ulterior să fie taxaţi tot foştii proprietari. Dacă în această vară 177 de garaje din cartierul Aurel Vlaicu au fost rase după ce au ajuns pe lista neagră a primăriei, demolatorul cu care s-a semnat un contract de 20.000 de euro s-a mutat mai apoi în cartierele Alfa şi Confecţii.

Mai mult de atât, o bună parte din arădeni au decis că varianta cea mai bună e să-şi demoleze singuri garajele. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite