Prevederile contractului de furnizare a gazului din această iarnă sunt ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asociaţiile de locatari sunt atenţionate să nu semneze niciun contract de furnizare a gazului
Asociaţiile de locatari sunt atenţionate să nu semneze niciun contract de furnizare a gazului

În acest sens, reprezentanţii Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative (ULAL) din Arad recomandă tuturor asociaţiilor de locatori să nu semneze niciun contract de furnizare a gazului, până ce nu se vor rezolva problemele.

ULAL Arad a constatat că prevederile contractului de furnizare a gazelor  naturale pentru asociaţiile de locatari/proprietari propus de compania E-ON GAZ pentru semnare nu respectă prevederile emise de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei.

Liga Habitat a făcut  demersurile necesare în vederea modificării contractelor propuse care să corespundă cerinţelor asociaţiilor, la prim-ministru şi Parlament pentru a determina A.N.R.E.-ul şi E-ON Gaz să ţină seama şi de drepturile consumatorului.

„Precizăm că cele două forme de contract propuse nu au fost negociate cu reprezentanţii consumatorilor, ONG-urile şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor din România. Vom anunţa în timp util asociaţiile despre rezultatul acţiunilor noastre”, a declarat Dorina Lupşe, preşedinte ULAL Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite