Preşedinta ULAL din Arad a intrat în greva foamei solidarizându-se cu profesoara din Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorina Lupşe, preşedinta Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative (ULAL) din Arad a intrat în această seară în greva foamei, în semn de solidaritate cu profesoara din Caracal, care protestează în acest mod de peste 50 de zile.

Preşedinta ULAL şi-a început protestul distribuind afişe în care arată că este nevoie de acţiuni de solidaritate cu profesoara aflată în greva foamei.

,,Cel mai important este acum nu să obţinem salarii mai mari, ci să fim solidari cu această profesoară curajoasă, care ar putea chiar să moară. Am început greva foamei, pentru a fi alături de ea. Voi face acest lucru atâta timp cât voi putea sta pe picioare. Fac apel la toate organizaţiile de femei să se solidarizeze, să fie alături de această femeie”, a spus Dorina Lupşe.

Cu aceasta sunt solidari şi reprezentanţii Consiliului Local Civic din Arad.

„Nu este exclus ca alţi membri ai noştri să recurgă la acest gest disperat pentru a atrage atenţia asupra condiţiilor de trai. Solidaritatea faţă de profesoara aflată de atâtea săptămâni în greva foamei este cel mai normal gest acum“, a spus Dan Artimon, reprezentant al CLC.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite