Preșcolarii de la grădinița PP Nr.1 din Pecica au donat alimente și jucării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preșcolarii de la grădinița cu program normal Nr. 1 Pecica, coordonați de doamnele educatoare Bădăi Adriana Raluca și Chevereşan Anca au pregătit o altfel de activitate pentru mămicile lor, cu prilejul zilei de 8 Martie.

Timp de două săptămâni micuții au dat dovadă de responsabilitate și s-au implicat în strângerea alimenteleor și a jucăriilor pentru copiii instituționalizați din Centrul de Primire a Copiilor în regim de urgență Timișoara.

Finalitatea stăruinței lor s-a văzut în acest sfârșit de săptămână, când cei mici împreună cu mămicile și cu cele două educatoare au poposit la Centrul din Timișoara unde au împărțit celor nevoiași pachetele strânse.

Pe lângă această acțiune umanitară, cei implicați au făcut o vizită la Zoo Timisoara, s-au rugat și au aprins o lumânare la Catedrala Ortodoxă din Timișoara iar în final au luat masa la un restaurant.

“Scopul acestei acțiuni a fost ca mămica și copilul să petreacă o zi minunată împreună pentru că în ziua de azi ne vine greu să ne deconectăm de griji și necazuri și uităm cât de prețios este timpul în compania copilului și totodată copilul să înțeleagă cât de importantă este mama pentru el comparând situația sa cu cea a copiilor defavorizați. Toată lumea s-a simțit bine, toți au fost emoționați și au dat de înțeles că mesajul pe care am vrut să-l transmitem a ajuns la ei. Sperăm ca în următoarea perioadă să mai derulăm astfel de activități pentru că spunem noi, sunt benefice atât copiilor cât și părinților ”, au declarat organizatorii.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite