Pregătiri pentru cel mai mare campionat de handabal între județele Arad și Timiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de handbal Nădlac
Echipa de handbal Nădlac

Echipa Radio Nădlac a dovedit că se implică pe zi ce trece în tot mai multe activităţi din oraş care merg mai slab sau care sunt lăsate pe planul secund.

Liderul echipei, Ştefan Franio a avut o idee genială, să organizeze la Nădlac un turneu de handbal dotat cu „Cupa Radio Nădlac”  în care să antreneze mai multe echipe din judeţul Arad şi Timiş. Împreună cu antrenorul echipei de handbal, Helmuth Bernhardt, poriectul va fi pus pe picioare din 19 decembrie.

În data de 19 decembrie la ora 09.00, în Sala de Sport a oraşului se va desfăşura un turneu de handbal, Ediţia I sub genericul, „Cupa de Iarnă”, dotat cu premii, cupe şi diplome, turneu la care sunt aşteptaţi să participe echipele "CSS Avram Iancu" Arad, "Unirea" Sânnicolau Mare, Şcoala Generală din Satu Nou şi bine-nţeles "Victoria" Nădlac.

După desfăşurarea meciurilor stabilite, va avea loc premierea câştigătorilor iar reprezentantul Echipei Radio Nădlac va înmâna premiul şi „Cupa Radio Nădlac” echipei câştigătoare de pe Locul I iar celor de pe locurile secunde premiile şi diplomele pregătite de organizatori.
“Sperăm ca la acest turneu să vină cât mai mulţi locuitori din oraşul nostru pentru a încuraja echipa noastră, pe antrenorul ei, astfel încât să putem ocupa un loc cât mai fruntaş între echipele de acest gen din judeţ”, au declarat organizatorii.

Echipa din Nădlac va fio formată din: Dorotheea Franio, Roxana Roman, Nadina Enea, Raluca Ilieş, Lorena Roşu, Luminiţa Hruşcă, Malvina Csicseli, Ana Maria Barabaş, Miruna Truţă, Sandra Niţă, Georgiana Tinca, Ivona Tibai, Adelina Mazuch, Nicoleta Iuga, Darina Vetrak şi antrenorul Helmuth Bernhardt.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite