Pregătită de vacanţă: o femeie a furat mai multe costume de baie şi sandale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este cercetată pentru furt
Femeia este cercetată pentru furt

Reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că o tânără a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde a prins-o în flagrant pe F. Anca,  de 21 de ani din Sântana, judeţul Arad, care a sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, pe care le-a ascuns în poşetă.

“La controlul efectuat de jandarmi asupra bagajelor aflate asupra tinerei, au fost găsite două perechi de saboţi, trei perechi de sandale, două costume de baie, patru cutii cu cremă antirid şi o bucată de pastramă de 500 grame în valoare totală de 400 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral. Jandarmii i-au întocmit celei în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite