Practică sau voluntariat: studenţii informaticieni fac site-uri gratuite pentru firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii din anul II şi III ai Facultăţii de Informatică din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“, care studiază disciplina „Tehnologii web“ vor realiza gratuit, în cadrul proiectelor de semestru, pagini web de prezentare pentru firmele selecţionate.

Realizarea de site-uri pentru firme, fără a le mai taxa însă vine din dorinţa de a marca anul 2011 ca an al voluntariatului, an în care au propus un proiect prin care vin în întâmpinarea firmelor arădene, obiectivul principal fiind cel de promovare a imaginii acestora pe Internet.

„Discutăm de multe ori despre importanţa pe care o are legătura dintre mediul academic şi cel economic, dar de puţine ori reuşim să realizăm acest lucru. Iată că, la iniţiativa studenţilor noştri, acest proiect are şanse de a învinge aceste bariere. Este un prim pas pe care îl facem, atât în beneficiul studenţilor, pentru că ei vor lua contact cu mediul economic real, dar şi al firmelor care vor beneficia de pagini web de promovare” a afirmat Antoanela Naaji, decanul Facultăţii de Informatică.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite