Porţi deschise la Primărie, Prefectură şi Consiliu Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii sunt invitaţi sâmbătă, 19 mai 2012, cu ocazia Zilelor Administraţiei între orele 10 şi 14, să viziteze Palatul Primăriei şi să vadă în premieră rezultatul lucrărilor de restaurare a Sălii Festive.

Cu acest prilej, vizitatorii vor putea afla informaţii despre istoricul clădirii monument istoric, despre procesul de restaurare care se desfăşoară în prezent dar şi despre modul în care a funcţionat Primăria Aradului pe parcursul timpului.

În acelaşi interval orar, acţiunea Porţi Deschise se va desfăşura şi la Consiliul Judeţean Arad şi Instituţia Prefectului Judeţului Arad.

De asemenea, tot sâmbătă, între orele 20 şi 1 se va desfăşura noaptea albă a instituţiilor de cultură arădene: Muzeul Judeţean Arad, Filarmonica de Stat Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad şi Biblioteca Judeţeană.

Duminică, de la ora 10, va avea loc o parada a portului popular, pe traseul dintre Primăria Municipiului Arad şi Ştrandul Neptun, iar de la ora 11, în zona bazinelor, se va desfăşura Festivalul internaţional de folclor „Aşa-i jocul pe la noi”, la care participă formaţii de dansatori din cinci ţări (România, Ucraina, Bulgaria, Ungaria şi Serbia) precum şi formaţii artistice din zece judeţe (Arad, Bacău, Bihor, Dolj, Gorj, Maramureş, Olt, Satu Mare, Timiş şi Sălaj).


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite