Pompierii se confruntă cu incendii provocate de oamenii fără adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată, situată în Piaţa Caius Iacob din municipiu.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială şi patru subofiţeri care au constatat că ardeau deşeuri textile şi plastice. Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute, neînregistrându-se pagube.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei ţigări aruncate la întâmplare de către persoane necunoscute, care se adăposteau în clădire. Tot aseară, la un interval de zece minute de la anunţarea primului incendiu, Detaşamentul de Pompieri Arad a fost solicitat să se deplaseze în localitatea Fântânele, unde luase foc o magazie de lemne. S-a intervenit cu două autospeciale şi opt subofiţeri, timp de 20 de minute, valoarea pagubelor fiind redusă considerabil.

A ars lemnăria din compunerea acoperişului pe o suprafaţă de un metru pătrat, cel mai probabil din cauza unui coş de fum neprotejat sau amplasat necorespunzător. “Echipajul SMURD Nădlac a acordat primul ajutor unui bărbat în vârstă de 63 de ani care, pe fondul consumului de alcool a căzut în stradă şi s-a ales cu traumatism cranio-cerebral şi posibilă entorsă la membrul inferior drept. Victima a refuzat transportul la Unitatea de Primire Urgenţe Arad”, a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite