Pompierii arădeni au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitară în doar câteva minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au intervenit în 17 situaţii de urgenţă cu cinci autospeciale, încadrate cu 13 subofiţeri, un medic şi un asistent din cadrul UPU Arad.

Militarii arădeni au intervenit la un incendiu şi 16 cazuri medicale (SMURD). Pe timpul intervenţiilor au fost asistate 16 persoane, din care un copil şi 15 adulţi.

Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în patru  situaţii de urgenţă, cu două autospeciale,  una la Nădlac şi trei la Vinga.

“Detaşamentul de Pompieri Arad a fost solicitat, ieri seară, în jurul orei 22.30, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, în sensul giratoriu de la Selgros. Intervenţia a durat aproximativ 15 minute, timp în care incendiul a fost lichidat fără a se înregistra mari pagube: a ars un cauciuc din spate şi ferodourile de frână”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Potrivit primelor cercetări, incendiul a pornit de la o defecţiune la sistemul de frânare a al autoutilitarei, fapt ce a dus la o supraîncălzire a cauciucului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite