Pompierii ISU Arad au intervenit la patru incendii în doar câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, subunităţile ISU Arad, au fost solicitate să intervină pentru un număr de patru situaţii de urgenţă,  cu  24 de subofiţeri, 2 medici şi 2 asistenţi din cadrul UPU Arad. S-a intervenit la patru incendii şi 15 cazuri medicale.

Secţia de Pompieri Bîrzava a intervenit pentru stingerea unui incendiu  produs la vegetaţia uscată  în comuna Vărădia de Mureş. Au ars  aproximativ 300 mp vegetaţie uscată, cauza incendiului stabilit de către pompieri fiind de foc deschis în spaţii deschise.

“Garda II Gurahonţ a intervenit pentru stingerea unui incendiu  produs la vegetaţia uscată  în localitatea Crocna. Au ars  aproximativ şapte hectare de vegetaţie uscată, cauza incendiului fiind de asemenea foc deschis în spaţii deschise”, a precizat Lucian Câmpan, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Detaşamentul de Pompieri Arad  a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţia uscată  în cimitirul din cartierul Gai. De această dată au ars aproximativ 500 mp vegetaţie uscată, cauza incendiului fiind jar scântei posibil ţigară. Tot în ultimele ore, Garda II Chişineu Criş  a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie de materiale aparţinătoare unei discoteci din localitate. Pompierii spun că au ars 20 mp acoperiş şi o parte din mobilier, cauza incendiului fiind un scurtcircuit electric.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite