Pompierii de la ziua curățeniei au reușit să adune peste 500 de saci cu deșeuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

210 voluntari, ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Arad au participat la ziua curățeniei în Arad, Sebiș, Prunișor, Ignești, Gurahonț, Bârzava, Săvârșin, Lipova, Ineu, Chișineu Criș, Socodor.

Pe parcursul celor câteva ore de activitate, cadrele ISU Arad au reușit să adune 515 saci menajeri a câte 120 de litri fiecare. Punctual, pompierii au acționat în următoarele locații: pe Malul Mureșului, strada Mărului și în zona Aeroportului Internațional Arad.

“ La Sebiș au intervenit 60 de voluntar care au curățat pădurea Ignești și zone din Sebiș și Prunișor, la Gurahonț, 46 de voluntari au acționat pe malul Crișului Alb, la Bârzava, pe Valea Mureșului, în parcările dintre Sâvârșin și Lipova s-a adunat 50 de saci, în Ineu a fost curățată centura Ineului, zona de nord și albia Crișului Alb iar în Chișineu Criș, voluntarii au acționat pe marginea DN 79A între Criș și Socodor și pe marginea drumului care leagă orașul de Sintea Mare”, a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Cadrele ISU au luat parte la campania ”Let s do it, România!” sub sigla Asociației ”Pompierul” Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite