Arad: Poliţistul împuşcat la Nădlac şi-a revenit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul de poliţie Adrian Brna, care a fost împuşcat ieri, de un recidivist, la Nădlac, începe să se refacă după operaţie.

În această dimineaţă, el a fost consultat din nou şi medicii sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte recuperarea. Doctorul Mirandolina Prişcă, managerul Spitalului Clinic Judeţean Arad, a declarat că agentul a primit trei litri de sânge şi că evoluţia sa este bună.

„La ultimul raport medical din această dimineaţă s-a consemnat o stare generală bună. În funcţie de evoluţie vom decide dacă îl vom scoate de la Terapie Intensivă”, a declarat Prişcă. Ştefan-Gheorghe Bocicai, de 31 ani, din Nădlac, era dat în urmărire generală, din 2008, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse de 4 ani cu închisoarea pentru furt. Procurorii care anchetează cazul au spus că Bocicai va fi cercetat şi pentru trafic cu arme. „Arma cu care a tras în poliţist era adusă ilegal din Slovacia, unde acesta a stat o perioadă de timp”, a spus procurorul criminalist Pavel Palcu.

Au fost prieteni în copilărie

Bocicai este recidivist, el fiind condamnat anterior pentru furt şi tentativă de viol. Acesta nu a avut un loc de muncă niciodată, iar sora şi fratele lui l-au renegat. El a locuit în apropiere de poliţistul pe care l-a împuşcat, în copilărie fiind tovarăşi de joacă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite