Arad: Poliţistul împuşcat la Nădlac a vorbit despre clipele în care a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Brna, poliţistul din Nădlac împuşcat în urmă cu o săptămână, de un recidivist a fost mutat de la Terapie Intensivă la secţia Chirurgie, unde va mai rămâne internat câteva zile.

Chiar dacă starea sa se îmbunătăţeşte, vizibil, cu fiecare zi care trece, medicii susţin că timpul de refacere este mai îndelungat din cauza intervenţiei chirurgicale deosebit de complexă la care a fost supus.

Adrian Brna a vorbit, pentru prima dată, despre clipele cumplite pe care le-a trăit în momentul în care a fost împuşcat. “Nu am văzut nimic pentru că era întuneric. Am auzit când a armat pistolul şi în următoarea secundă a tras. Am căzut la pământ şi am crezut că mor”, a declarat Adrian Brna.

Tânărul poliţist a mai precizat că dacă ar fi avut vestă anti glonţ nu s-ar fi întâmplat acest necaz. „Poate o să ne doteze şi pe noi cu veste anti glonţ că de cerut tot am cerut”, a declarat poliţistul.


Acesta a ţinut să le mulţumească colegilor săi, poliţiştii din Arad şi din ţară care au răspuns cu promptitudine şi au donat sânge din grupa O1, RH negativ, o grupă destul de rară. Şi nu în ultimul rând, medicilor chirurgi care au venit de acasă în tura liberă ca să-i salveze viaţa.

Adrian Brna a fost împuşcat, în abdomen, în urmă cu o săptămână, în timp ce încerca să reţină un recidivist. Glonţul i-a străpuns o parte din intestinal subţine şi colonul, însă a scăpat cu bine după ce a fost operat, timp de cinci ore de medicii arădeni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite