Polițiștii maghiari vor fi prezenți pe șoselele arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada următoare, polițiști din Ungaria vor acționa în Arad, alături de polițiștii rutieriști, iar omologii lor arădeni vor fi și ei prezenți în țara vecină, în zonele frecventate de cetățeni români.

La invitaţia conducerii IPJ Arad la sediul instituţiei, a fost primită o delegaţie a Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bekes.
„Această întâlnire de lucru, s-a constituit într-un prilej de analiză al rezultatelor obţinute până în prezent, în cadrul acţiunilor comune cu omologii din Bekes, precum şi de stabilire a  modalităţilor concrete de cooperare,  pe perioada sezonului estival, care să vizeze prevenirea şi combaterea  criminalităţii, de o parte şi de alta a frontierei”, a declarat comisar şef Nicolae Bătrân, șeful IPJ Arad.

Cu această ocazie s-a stabilit că, în perioada imediat următoare, poliţişti arădeni vor acţiona, timp de câteva săptămâni, alături de poliţiştii din Bekeş, iar poliţiştii unguri vor fi prezenţi în judeţul Arad, unde vor muncii alături de omologii lor români. Ei vor acţiona cu preponderenţă pe linie de poliţie rutieră şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, în zonele în care fluenţa cetăţenilor români, în Ungaria, respectiv maghiari, în Arad, este în această perioadă, mai mare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite