Polițiștii din Arad au mărit acțiunile în perioada sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții de poliție au intensificat în aceste zile, acțiunile preventive pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Oamenii legii au ieșit în număr mai mare ca deobicei pe șosele din Arad pentru a monitoriza îndeaproape circulația rutieră. De asemenea, în aceste zile, poliția arădeană asigură cetățenii că vor fi dispuse toate măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea, atât a comerțului ilegal cu obiecte artizanale cât și a folosirii acestora.

Numai în ultimele 24 de ore, rutieriștii au oprit în trafic zeci de șoferi. Pentru că nu au respectat normele legale de circulația, conducătorii auto s-au ales cu sancțiuni contravenționale, în ciuda sărbătorilor de iarnă.

“Poliţia Rutieră va fi prezentă și în zilele viitoare pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru limitarea excesului de viteză şi pentru depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite