Polițiștii au reținut un grup de hoți de case care au dat spargeri în ultimele luni de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 40 de ani, suspecți că în ultimele luni au furat bunuri de valoare din zeci de case aflate în faza de construcție au fost reținuți ieri de către polițiștii arădeni.

Prejudiciul cauzat se ridică la aproape 50.000 de lei. Conform oamenilor legii, bărbaţii acţionau în cartierele noi ale localităţilor Livada, Fântânele şi Zimand. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, suspecţii, acţionau pe timp de noapte şi foloseau la săvârşirea infracţiunilor, două autoturisme înmatriculate  în străinătate.

Din incinta locuinţelor, cei trei furau de la instalaţii de încălzire la aparatură şi scule folosite la lucrările de construcţie. Poliţiştii au mai spus că bărbaţii au acţionat şi în zona podgoriei arădene, sustrăgând din casele de vacanţă de aici produse electronice.

“Cei trei au fost prezentaţi judecătorilor arădeni cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au dispus arestarea bărbaţilor pentru 29 de zile pentru infracţiunea de furt calificat”, au declarat reprezentanții Poliției.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite