Polițiștii au prins în flagrant un cetățean care încerca să mituiască un polițist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să mituiască un poliţist cu suma de 100 euro.

Este vorba despre C. L, din localitatea Covăvânţ. Acesta a fost invitat la sediul Postului de poliţie Ghioroc pentru a da declaraţii în legătură cu un eveniment rutier produs pe raza localităţii.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care i s-a adus la cunoştinţă faptul că i se va întocmi un dosar penal.

La finalul audierii, bărbatul i-a oferit agentului de poliţie suma de 100 de euro pentru a trece cu vederea de infracțiunea comisă. “Ca urmare a denunţului a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, C. L. fiind surprins, în sediul Postului de poliţie Ghioroc în timp ce îi oferea poliţistului banii promişi anterior”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la IPJ Arad.

În urma flagrantului, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de C.L. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

UPDATE Zece poliţişti din judeţ şi o angajată de la drumuri sunt audiaţi în aceste momente pentru luare de mită

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite