Polițiștii arădeni se pregătesc să-și serbeze ziua printr-o serie de manifestări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii vor demara de mâine o campanie de prevenire
Polițiștii vor demara de mâine o campanie de prevenire

Cu ocazia Zilei Poliției care se serbează în fiecare an pe 25 martie, polițiștii arădeni vor organiza o serie de manifestări dedicate sărbătorii. Șirul evenimentelor începe chiar de mâine cu o Campanie de prevenire.

Campania se va desfăşura în perioada 22-26 martie 2010 şi va consta în acţiuni zilnice ale poliţiştilor de proximitate în unităţi de învăţământ, asociaţii de proprietari, Centre pentru vârstnici, unde poliţiştii vor oferi informaţii despre activitatea şi competenţele Poliţiei.

În vizită la “casa” polițiștilor

”De asemenea, în aceeaşi săptămână, poliţiştii de la Poliţia oraşului Sântana vor organiza un concurs pe teme rutiere, derulat la Şcoala Generală nr. 2 din acest oraş”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la IPJ Arad.

Ziua Porților Deschise va avea loc în data de 24 martie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. Cu acest prilej, arădenii vor putea vedea Laboratorul Criminalistic, Sala de pregătire Sportivă, Sala de Relaţii Publice, Tradiţie şi Relaţii Internaţionale.

Festivități de premiere

 “De asemenea, vor fi prezentate noile autospeciale dotate cu aparate radar, folosite în activitatea zilnică de către poliţiştii rutieri, logistica folosită de către  luptătorii DPIR şi vor putea asista la exerciţii demonstrative luptătorii DPIR”, a continuat Camelia Tuduce. Tot cu ocazia Zilei Poliției Române, la Palatul Cultural din Arad va avea loc o festivitate unde  vor fi avansaţi în gradul următor 275 de poliţişti.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite