Polițiștii arădeni în postura de bucătari: au gătit ciorbă și fasole cu ciolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, polițiștii arădeni au încercat să demonstreze că sunt experți și când vine vorba de arta culinară. Un număr de 20 de echipe de polițiști au participat la un concurs de gătit.

În organizarea Asociației Internaționale a Polițiștilor, Regiunea Arad (IPA), 20 de echipe formate din polițiști și alți angajați ai MAI au participat, la Port Arthur, la un concurs de gătit.

Cele 20 de echipe s-au întrecut, încercând să demonstreze, numeroșilor colegi care au venit să îi susțină, că știu să gătească cele mai gustoase preparate. Astfel, au fost gătite tocănițe de tot felul, ciorbe, sărmăluțe, fasole cu ciolan, balmos, paste diferite, dar și prăjituri.

image

“La orele prânzului, toate mâncărurile gătite au fost prezentate unui juriu deosebit de intransigent, din care au făcut parte specialisși avizați și după o deliberare în care s-au luat în calcul: gustul mâncării, culoarea, aspectul și modul de prezentare s-au decis și câștigătorii”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad. Marele premiu a fost câștigat de echipa cu cele mai multe polițiste și care a gătit balmos și preparate din carne de oaie.

image

Locul I a revenit echipei polițiștilor rutieri care au gătit ciorbă de pește, locul II a fost atribuit polițiștilor Serviciului Criminalistic, care a gătit fasole cu ciolan în pâine, iar premiul special l-a câștigat echipa feminină care a împărțit delicioasele prăjituri pe care le-au făcut.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite