Poliţiştii arădeni fac front comun cu ungurii înainte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni, alături de colegii de peste graniţă din Ungaria, îşi vor da mâna în perioada sărbătorilor pascale. Mai exact se vor desfăşura acţiuni „în oglindă” la care vor participa poliţişti arădeni şi poliţişti maghiari din judeţele Bekes şi Csongrad. 

Colaborarea celor două părţi vine în baza propunerilor cu prilejul vizitelor de lucru, la începutul acestui an. Astfel, poliţiştii arădeni şi cei maghiari vor desfăşura controale în acelaşi interval orar în zonele de trecere a frontierei pentru asigurarea fluidizării traficului şi pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Continuarea acestor acţiuni au avut la bază eficienţa acţiunilor comune, impactul pozitiv al echipajelor mixte asupra participanţilor la trafic, în zona de frontieră şi utilitatea schimbului de experienţă realizat.

De asemenea, în cadrul întâlnirilor bilaterale avute de conducerile poliţiei arădene şi cele maghiare au fost făcute propuneri de continuare, în acest an şi a acţiunilor comune cu echipaje mixte pe linie de poliţie rutieră, derulate sub egida Tispol şi desfăşurarea, în sezonul estival, a schimburilor de experienţă între poliţiştii români şi maghiari din cadrul formaţiunilor de poliţie rutieră şi de ordine publică.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite