Polițiștii arădeni au prins un hoț, însă o caută acum pe victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O situație mai rar întâlnită s-a petrecut la final de săptămână, în plin centrul orașului. Polițiștii au pus mâna pe un hoț, însă nu au cui să înapoieze bunurile furate. Așa că, în loc să caute făptașul, cum se obișnuiește, oamenii legii sunt puși în situația de a căuta victima.

Oamenii legii au fost sesizați telefonic prin apelul de urgență 112, despre comiterea unui furt, în zona Pieței Mihai Viteazul. Când a ajuns la fața locului, echipajul de poliție a constatat că cei care au sunat au fost câțiva comercianță, din incinta pieței. Oamenii auziseră că cineva a strigat iar un bărbat alerga cu o sumă de bani sustrasă dintr-o poșetă. Era clar că acesta făcuse o infracțiune, așa că cei aflați la tarabe au sărit rapid în ajutor și au reușit să îl prindă. Problema s-a pus însă după ce au sosit polițiștii și l-au încătușat pe suspect. Ei găsit făptașul,însă nici urmă de victimă.

“Pe această cale, în vederea bunei desfășurări a cercetărilor, rugăm victima acestei infracțiuni de furt, să se prezinte la sediul Poliției”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite