Polițiștii arădeni au prins în flagrant două grupuri de tineri care furau bani din bancomate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grupuri de tineri care se ocupau cu furtul din bancomate au fost anihilate astăzi de către polițiștii arădeni.  În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au reușit să-i prindă pe tineri în flagrant, în timp ce furau mai mulți bani dintr-un bancomat din cartierul Aurel Vlaicu.

Suspecții foloseau un dispozitiv pe care era aplciată o bandă adezivă pe ambele fețe și care era montat peste orificiul de eliberare a banilor.

“Hoții așteptau ca persoanele care doreau să scoată bani de la bancomat să efectueze tranzacția. După ce aceștia plecau fără banii solicitați, tinerii scoteau dispozitivul pe care erau prinși banii”, a declarat CameliaTuduce, purtător de cuvânt la Poliția Arad.

Principalii suspecți sunt Alexandru A. de 22 de ani, Sergiu B. în vârstă de 24 de ani, Răzvan R. de 21 de ani, Ioan B. și Zsolt I., ambii în vârstă de 28 de ani. Toți au fost reținuți de către polițiști.

O parte din ei au primit deja mandate de arestare pentru 29 de zile, în vreme ce ceilalți vor fi prezentați astăzi în fața instanței cu propunerea de arestare.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite