Polițiștii arădeni au ieșit din nou pe șosele și a „plouat” cu amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri arădeni au organizat o acţiune în sistem integrat, pe drumurile naţionale şi oraşele din judeţul Arad.  Scopul acestei acţiuni a vizat combaterea încălcărilor normelor rutiere care reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor.

În timpul verificărilor, au fost folosite echipamentele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare, iar la final pentru abaterile constatate  au fost aplicate 119 sancţiuni contraven­ţio­nale. Cele mai multe abateri, aproa-  pe 100 la număr au fost constatate pentru depăşirea regimului de vite-  ză şi depăşirile neregulamentare. În plus, 11 conducători auto au rămas fără permise de conducere, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi a fost constatată în flagrant o infracţiune.

Este vorba de un bărbat de 44 ani, din localitatea Păuliş, care a fost de­pistat  în timp ce a condus un autotu­rism, pe raza localităţii Miniş, având o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Arad pentru recoltarea de probe biologice, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având alcoolemie peste limita legală permisă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite