Arad: Polițiștii așteaptă rezultatele medico-legale în cazul bătrânului acuzat că a lăsat însărcinată o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta în cazul lui Constantin Aștefănoaiei, bătrânul în vârstă de 86 de ani, suspectat că a întreținut trelații sexuale cu o minoră de 11 ani, este în continuă desfășurare. MAI CITEȘTE ȘI: Arad: Bătrânul suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora de 11 ani neagă aceste acuzaţii

Polițiștii arădeni au declarat astăzi că așteaptă rezultatele medico-legale care vor atesta dacă Mihaela Cruceanu, minora de 11 ani din Nădlac a fost sau nu violată de vecinul familiei sale.

“În funcție de expertizele medicale din care va rezulta dacă bărbatul în vârstă de 86 de ani mai poate sau nu să aibe erecții, vom putea începe urmărirea penală. Din punctul nostru de vedere, dosarul este în lucru”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, ediția de Arad, Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.


***
Mihaela Cruceanu în vârstă de 11 ani din Nădlac susţine că vecinul ei de 86 de ani a lăsat-o însărcinată. Polițiștii au demarat o anchetă în cazul bătrânlui din Nădlac, județul Arad, suspect că ar fi violat minora de numai 11 ani, din aceeași localitate.

CITIȚI PE ACEEAȘI TEMĂ:

Arad: Bătrânul suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră nu e la prima abatere

Arad: GALERIE FOTO / Minora care susţine că a rămas gravidă cu un bărbat de 86 ani vrea să facă avort

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite