Arad: Poliţiştii au reuşit să prindă un grup de hoţi care spărgea şi fura din locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţi Criminale Arad au reuşit identificarea şi prinderea unui grup de tineri care au la activ mai multe furturi din locuinţe, de unde sustrăgeau doar bunuri de valoare.

În  urma cercetărilor efectuate, poliţiştii arădeni au stabilit că B. Cătălin Daniel de 19 ani, G. Ilie Marius de 16 ani şi M. Petru de 15 ani sunt principalii suspecţi în mai multe cazuri de spargeri de locuinţe.

În acest context, în urma descinderilor şi a percheziţiilor efectuate la locuinţele suspecţilor, în cartierul Sânicolaul Mic, din municipiul Arad,  poliţiştii au descoperit mai multe bunuri provenite din spargeri de locuinţe, respectiv laptop-uri, aparate foto, telefoane mobile, ceasuri şi articole de îmbrăcăminte. Cu ocazia primelor cercetări efectuate s-a stabilit şi modul de operare specific al grupului infracţional era forţarea uşilor de acces sau a geamurilor tip termopan.

„Pentru B. Cătălin Daniel s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Activitatea de documentare pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupului continuă, valoarea prejudiciului  produs în urma spargerilor şi furturilor săvârşite urmând să fie stabilită ulterior”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite