Polițiștii, la ușa arădenilor, însoțiți de reprezentanți ai Companiei de Apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a încheiat un protocol de colaborare cu Compania de Apă pentru derularea unor activități comune de prevenire a infracționalității contra patrimoniului.

Printre activitățile stabilite se numără și transmiterea unor mesaje și distribuirea de materiale cu caracter informativ privind prevenirea furturilor din locuințe.

Astfel, începând cu luna decembrie, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cel de Proximitate, împreună cu încasatorii de teren ai Companiei de Apă Arad, s-au deplasat în cartierele Grădiște și Alfa, unde au avut întâlniri cu cetățenii. Până în prezent, peste 300 de arădeni din aceste cartiere au primit recomandări cu privire la măsurile de protecție a locuinței, iar cei mai în vârstă au fost informați și asupra siguranței atât la domiciliu, cât și în zonele aglomerate sau în mijloacele de transport.
„Aceste activități completează acțiunile din cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Fii precaut. Hoții nu dorm!», dorindu-se astfel promovarea colaborării dintre instituția poliției și societatea civilă pentru prevenirea infracționalității“, a precizat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Activitățile vor continua în toate  cartierele din  municipiul Arad, dar și în mediul rural, pentru ca populația să primească recomandările polițiștilor în vederea prevenirii furturilor din locuințe.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite