Polițiștii, jandarmii și pompierii au defilat în centrul orașului de Ziua României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au defilat cu câinii din dotare
Polițiștii au defilat cu câinii din dotare

Peste 400 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor din Arad, Timiș și Gorj au defilat aseară în fața Primăriei Arad, oferind un spectacol de forțe pentru cei peste 2.000 de arădeni care au venit să îi vadă. Printre picățele, cei prezenți au ascultat muzică populară, cântări patriotice din diferite colțuri ale țării și au gustat din preparatele tradiționale oferite de comercianții la căsuțele amena

Defilarea structurilor MAI a fost deschisă de cadrele ISU Arad, care au fost urmate de un detaşament constituit din personalul echipajelor SMURD și un detaşament format din cadre aparţinând ISU Timiş, echipate în ţinuta specifică îndeplinirii misiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Alături de serviciile profesioniste a defilat şi personalul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din oraşele Nădlac, Pecica şi Zăbrani. În coloană au fost și colaboratorii ISU din cadrul sistemului naţional de management al situaţiilor de urgenţă – voluntarii detaşamentului de intervenţie la dezastre al Crucii Roşii Române, filiala Arad. Cei de la ISU Arad și-au prezentat și tehnica de intervenţie.

Polițiștii, cu câinii din dotare

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a participat la defilare cu aproximativ 100 de lucrători și 28 de autovehicule din dotare. Au fost prezentate și motociclete şi autovehiculele folosite de lucrătorii Poliţiei Rutiere în misiunile de fluidizare a traficului şi cele dotate cu aparate radar. Prin centrul orașului au trecut și autovehiculele Dacia Logan, care se află în dotarea Poliţiei de Ordine Publică, autovehiculele Serviciului de Intervenţie Rapidă şi autolaboratorul Criminalistic – special amenajat, dotat cu aparatură pentru investigarea tehnico- ştiinţifică la locul faptei. De asemenea, la paradă au participat şi poliţişti însoţiţi de câini de serviciu, din rasa ciobănesc german. Este vorba de câini de urmă şi de patrulare, special antrenaţi, care sunt de real ajutor în depistarea şi prinderea infractorilor.

Vezi aici Galerie Foto:

Aproape 400 de forțe de ordine au participat la defilare

Polițiștii locali, călare pe cai

Poliţia Locală Arad a participat la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României cu un detaşament format din 30 de poliţişti locali. Patru cai au fost călăriți în cadrul defilării de polițiștii locali, aflați pentru prima dată la o defilare organizată cu prilejul Zilei Naționale.

Seara s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de ansamblul artistic „Ciocârlia“ al Ministerului Administrației și Internelor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite