Arad: Poliţiştii de frontieră arădeni şi maghiari îşi doresc controale civilizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie maghiară condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie Csongrad şi şeful Inspectoratului de Poliţie Bekes  a efectuat o vizită oficială informală în Arad, la invitaţia  Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

S-au purtat discuţii pe tema cooperării poliţienesti transfrontaliere şi prezentarea modificărilor apărute la nivelul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.
 
În urma acestei întâlniri, s-a analizat activitatea de control în comun la nivelul Punctelor de Trecere a Frontierei din zonele de competenţă, s-au discutat măsuri concrete de cooperare precum şi a unui schimb direct de informaţii în vederea realizării unui control de frontieră civilizat şi fluent.

Cu această ocazie, gazdele au prezentat activităţile desfăşurate de Poliţia de Frontieră Arădeană şi rezultatele înregistrate pe linia combaterii infracţionalităţii tranfrontaliere, tendinţele fenomenului infracţional, precum şi prezentarea concretă a schimbărilor care au avut loc.

Această acţiune se înscrie în programul derulat de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad în scopul intensificarii relaţiilor de colaborare inter-instituţională în domeniul transfrontalier, în vederea asigurării securităţii frontierei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite