Arad: Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 59.000 de pastile de Naposim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit într-un TIR ce transporta colete din Bulgaria pentru firme din Austria şi Olanda, peste 59.000 de comprimate cu substanţe anabolizante.

Captura a fost făcută  la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, unde s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cu un automarfar marca Mercedes, un bulgar de 49 ani.

Potrivit documentelor prezentate la control, şoferul autotrenului efectua un transport de colete din Bulgaria pentru societăţi comerciale din Austria şi Olanda.

„În urma controlului efectuat asupra compartimentului de marfă al TIR-ului poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o cutie de carton care conţinea 59.500 de comprimate purtând inscripţia Naposim. Cetăţeanul bulgar a declarat că nu ştia nimic de existenţa substanţelor anabolizante”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Cele peste 59.000 de comprimate au fost confiscate, iar şoferului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru introducere şi scoatere ilegală din ţară fără drept de substanţe anabolizante.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite