Polițiști au reținut primul permis pentru viteză pe autostrada Vestului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii au fost trași pe dreapta la control
Șoferii au fost trași pe dreapta la control

Polițiștii arădeni au desfășurat astăzi prima acțiune amplă pe autostrada Arad-Timișoara, inagurată la sfârșitul săptămânii trecute. La scurt timp după ce au ieșit la control, oamenii legii l-au lăsat pe un arădean fără permis.

Autostrada Arad-Timişoara a fost astăzi la orele prânzului locul în care s-a desfăşurat o amplă acţiune organizată de poliţiştii rutierişti. Aceştia au impus pe sensul de mers dinspre Timişoara mai multe autoturisme de poliţie iar toţi şoferii care au trecut prin zonă au fost traşi pe dreapta.

Cel mai ghinionist a fost un şofer arădean surprins cu 152 de km la oră şi care a rămas fără permis de conducere. Acesta a depășit cu 52 de km/h limita legală de viteză, admisă pe autostrada Vestului. Drept urmare, șoferul a devenit pieton  și s-a ales cu o amendă în valoare de 1700 de lei.

Acţiunea pe autostradă a avut loc la doar trei zile de la producerea unui accident în urma căruia un tânăr a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Acesta a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea, izbindu-se de un utilaj.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite