Arad: Poliţişti comunitari reţinuţi 24 de ore pentru că au lovit un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti comunitari au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurori iar vineri dimineaţă vor ajunge în faţa judecătorilor care vor decide dacă îi vor aresta preventiv pentru 29 de zile.

Procurorii au stabilit că cei doi poliţişti comunitari, Cristian Ulucaru şi Adrian Lupu se fac vinovaţi de lipsire de libertate şi purtare abuzivă a taximetristului Florin Patcău.

 ''Sub pretextul conducerii unei persoane la sediul Poliţiei Comunitare pentru a i se întocmi un proces verbal pentru o contravenţie, poliţiştii comunitari şi-au depăşit limitele atirbuţiilor de serviciu. La sediul Poliţiei Comunitare taximetristul a fost agresat. Acesta a suferit leziuni ce au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale'', a declarat procurorul Dacian Dolcu, cel care cercetează acest caz.

Conducerea Poliţiei Comunitare a stabilit, în urmă cu câteva zile, că cei doi agenţi au respectat legea şi nu l-au agresat pe taximetrist.

Şefii celor doi poliţişti arestaţi au susţinut că taximetristul a dat cu mâna de o masă.

În schimb, taximetristul susţine că  a ajuns la spital plin de echimoze, cu o fractură la mână şi o gaură în picior.

Acesta a ajuns în atenţia poliţiştilor comunitari deoarece a  parcat pe trecerea de pietoni şi  a refuzat să se legitimeze.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite