Poliția în acțiune: citește care sunt ultimele intervenții ale oamenilor legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost distruse în urma accidentului
Maşinile au fost distruse în urma accidentului

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu poliţiştii aparţinând Poliţiei Oraşului Sântana, l-au depistat pe Ş. M., de 60 ani, din Sântana, care a deţinut ilegal o armă neletală supusă autorizării marca Slavia 630.

Atât arma cât şi 10 bucăţi de alice au fost ridicate în vederea cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Infracțiuni la regimul circulației

Lucrătorii de poliţie aparţinând Biroului de Ordine Publică l-au depistat în trafic pe T. T. T. de 34 ani din Vinga, în timp ce a condus pe Calea Timișorii un autoturism marca Opel Astra, având numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 10 noiembrie 2010. Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pecica l-au depistat în trafic pe R. S. G. de 24 ani din Pecica, în timp ce a condus pe o stradă din localitatea Pecica, un autoturism marca VW având montat un număr de înmatriculare provizoriu atribuit unui alt autoturism. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Accident grav pe DN 7

În această dimineață, pe DN 7, în localitatea Vladimirescu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unei femei în vârstă de 52 ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, S. R. de 42 ani, din Germania, în timp ce a condus un autoturism marca Skoda, proprietatea lui F. E., din direcţia Deva spre Arad, datorită oboselii la volan a părăsit partea carosabilă intrând intr-un stâlp de beton situat în afara drumului naţional. În urma impactului a fost rănită grav F. E. de 52 ani din Focşani, pasageră pe scaunul din faţă dreapta al autoturismului.  Poliţiştii continuă cercetările.

Accident grav pe DN 9

În această dimineață, pe DN 79, în afara localităţii Şimand, a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost rănită grav o tânără în vârstă de 22 ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, H. C. V. de 27 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce a condus un autoturism marca Volvo, din direcţia Chişineu Criş spre Arad, datorită neatenţiei în conducere a pătruns pe contrasens intrând în coliziune laterală cu un autoturism marca Dacia 1310, condus regulamentar din sens opus către C. S. de 22 ani din Şimand. În urma accidentului a fost rănită grav C. S. şi rănit uşor C. F. de 28 ani pasagerul de pe scaunul din faţă dreapta, ambii din autoturismul Dacia 1310.  Poliţiştii continuă cercetările.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite