Poliţia atrage atenţia asupra hoţilor deghizaţi în angajaţi E.ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii profită de naivitatea arădenilor şi îi jefuiesc tot mai des de sume de bani ori obiecte de valoare
Hoţii profită de naivitatea arădenilor şi îi jefuiesc tot mai des de sume de bani ori obiecte de valoare

Poliţiştii arădeni atrag atenţia cetăţenilor asupra faptului că, în ultimele luni, pe raza municipiului Arad au avut loc tot mai multe tâlhării, iar cei care au căzut victime în faţa hoţilor au fost de cele mai multe ori vârstnicii.

 O nouă metodă pusă în practică de tâlhari este deghizarea în angajaţi ai diferitelor firme de furnizare a utilităţilor. Ultimul caz de acest gen a avut loc recent, când o bătrână din Arad a fost jefuită în propria locuinţă de suma de 400 de lei.

Femeia a povestit poliţiştilor că doi bărbaţi au bătut la uşă şi s-au pezentat ca fiind angajaţi la societatea de gaz din oraş. Bărbaţii au spus că au de făcut câteva verificări. „Principalii suspecţi în acest caz au fost identificaţi şi reţinuţi. Hoţii au mai fost cercetaţi în diferite cazuri de furturi din locuinţe iar aseară au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Dacă cetăţenii şi-ar lua cele mai elementare măsuri de autoprotecţie, infractorii nu ar reuşi cu atâta uşurinţă să-şi realizeze scopul propus”, a declarat, astăzi, Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad. Pe această cale, oamenii legii îi atenţionează pe arădeni să nu mai permită accesul în locuinţă a persoanelor străine, iar dacă se întâmplă să cadă pradă hoţilor să telefoneze de urgenţă la 112.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite