Poliţia Locală a reţinut pe stradă doi hoţi. Unul a furat un telefon mobil.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Poliţiei Locale Arad anunţat că au identificat şi reținut la începutul acestei săptămâni două persoane certate cu legea. Este vorba despre un bărbat care a sustras, pe stradă, telefonul mobil al unei femei, respectiv un suspect în cazul unui furt comis în Arad.

Aceştia spun că un poliţist a fost sesizat de o trecătoare pe bulevardul General Ion Dragalina că i-a fost furat telefonul mobil. Poliţistul a plecat în urmărirea suspectului indicat de victimă, pe care l-a prins şi imobilizat, fiind recuperat şi obiectul sustras.

Totodată, doi polițişti locali aflați în patrulare în zona Gării Arad au identificat şi reținut un bărbat căutat de Secția 1 Poliție Vlaicu pentru o sesizare de furt. Cei doi bărbaţi au fost predaţi Poliţiei Municipiului.

„Adresăm un îndemn arădenilor să apeleze la polițiştii locali aflați în patrulare de câte ori au nevoie de sprijin sau ajutor şi îi asigurăm că dorim o colaborare reală cu cetățenii în vederea menținerii unui climat de siguranță pe străzile municipiului Arad” spune Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite