Poliţia în acţiune şi de sărbători. Poliţiştii se mobilizează pe perioada Paştelui.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an, poliţiştii arădeni vor intensifica, în perioada sărbătorilor pascale, acţiunile preventive pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.  În pieţe şi târguri deja se acţionează pentru prevenirea şi combaterea traficului cu produse specifice acestei perioade.

Poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră,  poliţie judiciară, vor acţiona pe perioada Sărbătorilor pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în judeţul Arad, cu măsuri sporite cu preponderenţă în zonele turistice.

Poliţia Rutieră va întreprinde la rându-i o serie de măsuri specifice menite să contribuie la asigurarea fluenţei şi siguranţei circulaţiei, în zonele şi în perioadele în care se înregistrează valori ridicate de trafic.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier vor fi prezenţi pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru limitarea excesului de viteză şi pentru depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus Camelia tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Astfel, vor fi organizate acţiuni pentru controlul în trafic a stării tehnice a vehiculelor, pentru combaterea conducerii vehiculelor pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză şi celorlalte reguli prevăzute de Codul Rutier.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite