Poliţia în acţiune la sfârşit de săptămână: zeci de razii şi sute de amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au avut de lucru în acest sfârşit de săptămână. Peste 500 de poliţiştii din întreg judeţul au ieşit la control într-o amplă acţiune în locurile în care au avut loc infracţiuni şi contravenţii.

Lucrătorii de poliţie aparţinând Poliţiei municipiului Arad au acţionat în număr de 261 poliţişti, iar la nivelul  poliţiilor orăşeneşti au acţionat 247 de poliţişti. Cu această ocazie au fost controlate 479 de maşini în trafic, trei sisteme de pază, au fost verificate 39 de unităţi comerciale, fiind legitimate în total 566 de persoane.

În urma controalelor, poliţiştii au aplicat 336 de sancţiuni contravenţionale, de peste o sută de mii de lei, din care 258 de sancţiuni la regimul circulaţiei şi 54 la alte acte normative. Totodată au fost reţinute zece permise de conducere şi 27 de certificate de înmatriculare.

Cu ocazia raziilor, poliţiştii au reuşit să pună mâna şi pe doi urmăriţi internaţional: Nicolae M. de 54 de ani şi Doina M., 55 de ani, faţă de care autorităţile belgiene au emis mandate europene de arestare pentru trafic de persoane în formă agravantă şi sechestrare de persoane. Cei doi au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara care a dispus cercetarea acestora în stare de libertate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite