Arad: Pliantele multicolore lasă mizerie în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Pliantele multicolore lasă mizerie în oraş
Arad: Pliantele multicolore lasă mizerie în oraş

Arădenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi că în fiecare zi îşi găsesc cutiile poştale pline de afişe sau pliante.

În această perioadă în care agresivitatea comercianţilor în a-şi promova produsele se suprapune peste cea a politicienilor, arădenii suferă mai mult ca niciodată din cauza lipsei de bun simţ a celor ce împrăştie materialele promoţionale.

Cutii poştale pline

Zeci de oferte îşi găsesc zilnic locul în cutiile poştale ale arădenilor, sau, de cel mai multe ori, pe lângă acestea. „Zilnic găsim cutiile poştale ticsite cu pliante politice, dar şi cu reclame. De cele mai multe ori, cei ce le împart nu se mai obosesc să le pună pe fiecare în poştă, ci le aruncă pe jos, aşa că e o mizerie de nedescris”, a declarat Mioara Ciuc, o arădeancă. Nici stâlpii de iluminat, gardurile, porţile sau cutiile de gaz nu scapă de asalt.

„Stâlpii din centru arată jalnic, cu afişe lipite peste afişe, cu porţi blindate de fluturaşi sau chiar cu mormane de hârtii aruncate la voia întâmplării“, spune şi Victor Brănescu, un arădean. Poliţiştii comunitari arădeni atenţionează că amenzile sunt usturătoare. „Amenzile pentru afişajul în locuri nepermise sunt cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei”, a declarat Eugenia Crainic, purtător de cuvânt Poliţia Comunitară Arad.

Aceasta a mai adăugat şi că în ultimele zile au fost aplicate amenzi de aproape 4.000 de lei pentru ruperea sau distrugerea unor panotaje legale. „Conform legii, dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a anunţurilor şi afişelor legal expuse constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei”, a mai explicat  Eugenia Crainic.


Amenzi usturătoare pentru ilegalişti
Reprezentanţii Poliţiei Comunitare Arad îi avertizează pe toţi cei care lipesc afişe în locuri nepermise că pot primi amenzi usturătoare, cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei. Poliţiştii mai spun că au dat în ultimul timp mai multe amenzi de aproape 4.000 de lei pentru ruperea sau distrugerea unor afişe lipite în mod legal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite