Planul de deszăpezire arădean a rămas doar un proiect scris pe hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Arad, la deszăpezire au ieşit doar agenţii economici
În Arad, la deszăpezire au ieşit doar agenţii economici

Niciun utilaj  nu a ieşit pe drumurile publice din municipiu pentru a elibera şoselele de zăpada căzută în timpul nopţii. Spre bucuria celor mici şi disperarea celor mari, prima zăpadă a căzut în această noapte în Arad.

A continuat să ningă şi dimineaţa, iar şoferii arădeni s-au văzut  din nou nevoiţi să se descurce aşa cum pot.

„Nu se lucrează niciunde pe drumurile publice. Colegii mei spun că doar în Bujac se aruncă material antiderapant. Au mai fost curăţate benzinăriile şi parcările marilor supermarketuri”, a declarat în această dimineaţă, pentru Adevărul de Seară,  Anca Moşoiu, dispecer firmă de taxi. În centrul oraşului, reprezentanţii agenţilor economici au ieşit pentru curăţarea trotuarelor din faţa firmelor lor. Corina Drăghici, purtător de cuvânt al primăriei Arad, susţine însă că încă de vineri seara, de la primele semne de fulguială, utilajele au ieşit pe străzi.

„Momentan nu se poate discuta de deszăpezire, ci doar de aruncare de material antiderapant. În acest sens utilajele specifice au ieşit încă de dimineaţă pe traseu”, a declarat Corina Drăghici. Aceasta a mai adăugat că prioritatea numărul unu o reprezintă podurile  şi pasajele, urmate de intrările în oraş şi intersecţiile mari.

 Pe drumurile naţionale şi judeţene  se intervine


Începând de noaptea trecută, pe drumurile naţionale s-au împrăştiat 127 de tone de material antiderapant. „Am lucrat cu 34 de autorăspânditoare care sunt dotate şi cu lame pentru a interveni dacă e cazul”, a declarat Ioan Balint, director secţia drumuri naţionale Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite