Piste pentru biciclişti pe centru şi faleză printr-un program finanţat din Fondul pentru Mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentaţi de către ceilalţi participanţi la trafic, făcând slalom printre maşini sau mergând pe trotuar printre pietoni. Aşa putem să descriem în momentul de faţă imaginea bicicliştilor din municipiul Arad.

Ei aşteaptă de ani de zile să li se facă o pistă pe unde să circule în siguranţă, însă până în acest an nu au auzit nimic concret. Au mai fost încercări cu ani în urmă când pe centru s-a trasat o linie de departajare între biciclişti şi şoferi, însă nu se putea circula, deoarece, cei care erau pe două roţi nu puteau trece de crengile copacilor.

„Nu am mai avut speranţe că cineva ne aude şi nouă strigătul. Când am văzut că proiectul de pe centru a eşuat în urmă cu câţiva ani nu am mai avut speranţă. Acum,  am fost anunţaţi că vom avea piste, deoarece municipalitatea va participa la programul de realizare a pistelor pentru biciclişti”, spune Teodor Pascu, membru al uni ONG arădean.

Programul este finanţat din Fondul pentru Mediu şi urmăreşte crearea unei reţele de piste de-a lungul falezei  Mureşului şi în zona centrală a municipiului.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte mai multe despre piste, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite