Arad: Picătura de sânge care a umplut paharul fricii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Picătura de sânge care a umplut paharul fricii
Arad: Picătura de sânge care a umplut paharul fricii

Cazul şocant al şoferului ceh omorât la Socodor i-a îngrozit pe TIR-işti. Crima de sâmbătă, când un conducător de auto-tren a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie,  a stârnit frică printre şoferii profesionişti.

CITIŢI PE ACEEAŞI TEMĂ:

ARAD: UPDATE Bărbatul care l-a omorât pe şoferul ceh a fost arestat pentru 29 de zile

Arad: Un şofer de TIR ceh a fost omorât în bătaie într-o parcare din Socodor

În urma crimei care a avut loc sâmbătă dimineaţa, în parcarea din localitatea Socodor, printre şoferii de TIR români s-a tras un semnal de alarmă. Aceştia spun că le este teamă să mai circule singuri pe şoselele din România, având în vedere numărul mare de tâlhării. Şoferii de cursă lungă vor face front comun. „Mie unul îmi pare nespus de rău de ce s-a întâmplat duminică dimineaţa cu colegul nostru. Viaţa de şofer de TIR nu este tocmai uşoară, precum o cred unii. Noi, pe şosele, suntem şi mamă, şi tată, şi poliţişti şi bodyguarzi, deoarece suntem ca nişte haiduci, singuri în pustietate. Nu o dată s-a întâmplat să fim agresaţi sau să ne taie prelatele remorcilor sau roţile”, a declarat în această dimineaţă, Viorel Popa, şofer de TIR.

Cazul cehului ucis a pus capac
Întâmplarea nefericită cu şoferul ceh omorât în bătaie de patru tineri rromi, toţi din localitatea Socodor, îi face pe şoferi să fie mult mai solidari unul cu celălalt la asemenea nenorociri. În dimineaţa zilei de duminică, Viorel Baba împreună cu rudele lui au ajuns în parcarea de TIR-uri din loclaitatea Socodor, cu muzica dată la maxim, ceea ce a perturbat liniştea celorlalţi şoferi din jur. Victima, S. Jiri, în vârstă de 44 de ani, a încercat să poarte o discuţie amiabilă cu cei patru tineri. I-a rugat să dea muzica mai încet, pentru a se putea odihni. Acesta a fost motivul pentru care cei patru agresori au sărit să-l bată cu sălbăticie pe şoferul ceh.

Judecători indulgenţi cu criminalii
Din cei patru suspecţi din cazul crimei de la Socodor, numai unuia dintre ei, pe nume Viorel Baba în vârstă de  27 de ani i s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Potrivit procurorilor, ceilalţi trei  agresori vor fi cercetaţi în stare de libertate. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite