Arad: ”Îți mulțumim, Iosif Petschovschi, pentru tot ce ai făcut pentru noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: ”Îți mulțumim, Iosif Petschovschi, pentru tot ce ai făcut pentru noi”
Arad: ”Îți mulțumim, Iosif Petschovschi, pentru tot ce ai făcut pentru noi”

Echipa de veterani a clubului alb-roșu și-a spulberat adversarii în ediția cu numărul doi a ”Memorialului Iosif Petschovschi”

Reuniți de Gheorghe Vaczi II și Gabor Biro, vechii utiști și-au sărbătorit simbolul. Mâine sunt 41 de ani de când ”Csala” a plecat dintre noi, lăsând un regret imens în rândurile celor care-i știu jocul doar din poveștile bătrânilor.
Alb-roșiii au fost la mormântul marelui fotbalist, de la cimitirul ”Pomenirea”, aflat la doi pași de stadionul ”Francisc Neuman”. ”Îți mulțumim, Iosif Petschovschi, pentru tot ce ai făcut pentru noi”, a rostit Vaczi II.

Turneul
FC Bihor, Oroshaza și Bekescsaba au fost invitate la turneu. Prin tragere la sorți, UTA a jucat primul meci cu Bekescsaba, iar Bihorul a întâlnit Oroshaza. Arădenii i-au zdrobit pe maghiari cu 5-0 (goluri marcate de Toderaș, Stupar, Ardelean, Nădăban și Aslău, iar Bihorul a trecut la penalty-uri de Oroshaza, 7-6. În finală, UTA a trecut cu 3-0 de vechea rivală din Țara Crișurilor. Au înscris Ardelean 2 și Nădăban.
Gabi Biro i-a convocat pe Szabo, Țapoș - Szel, Grad, Hirmler, Stupar, Lazăr, Nagy, Porumboiu, Ardelean, Țârlea, Burtea, Nădăban, Aslău și Vânătoru.

Lecții de istorie
Echipa de Old-boys a UTA-ei face legătura între gloria trecutului și prezent. Vaczi II, cel care-i strânge pe veterani, a decis să facă câțiva pași în față. ”Din păcate, mulți dintre tinerii fotbaliști de azi nu știu ce înseamnă UTA”, a motivat fostul atacant. ”Old-boys”-ii au primit un birou în incinta clubului din Calea ”Aurel Vlaicu” și afirmă că vor fi și mai activi. UTA va merge și în județ, iar loviturile de începere ale meciurilor de acasă vor fi date de vechii fotbaliști.

CITEȘTE AZI ÎN ADEVĂRUL DE SEARA MĂRTURIA UNUI FOST FOTBALIST AL UTA-ei DESPRE IOSIF PETSCHOVSCHI.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite