Petrecerile se ţin lanţ la fiecare sfârşit de săptămână în cluburile arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda crizei economice, sute de tineri aleg să-şi petreacă nopţile prin cluburile arădene. Începutul de weekend este un prilej în plus pentru tinerii arădeni să iasă din casă. Cum zilele de iarna deja numărate, patronii cluburilor se întrec la evenimente care mai de care mai deosebite.

Tinerii arădeni spun că 100 de lei sunt suficienţi pentru o noapte într-un club.

“Mie una îmi ajunge 100 de lei pentru că nu consum băuturi alcoolice. Intrarea este gratuită, aşa că mă descurc”, e de părere Crina Mihnea din Arad.

Oferte greu de refuzat

În medie un tânăr cheltuie pentru o noapte într-un club aproximativ 200 de lei. În orice discotecă din Arad masa se plăteşte în funcţie de consumaţie.

“Dacă la masa rezervată se face o consumaţie de minim 200 de lei, nu se mai plăteşte nimic în plus.

În cazul în care consumaţia este mai mică de această valoare, masa costă 80 de lei”, a declarat Alin Danciu, managerul unui club din Arad.
Meniul de la bar este gândit în aşa fel încât tinerii să nu-l poată refuza.

La o sticlă de wisky se primesc şase doze de red bull iar totul ajunge la 155 de lei.

“Ofertele la băuturi sunt rentabile pentru că ne strângem patru oameni şi ne cumpărăm o sticlă de wisky. Chiar dacă câştigăm mai puţin în această perioadă cred că merită să stricăm câţiva bani măcar în weekend. La distracţie nu putem renunţa definitiv”, a mărturisit Alexandru Gag.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite