Peste o sută de familii din municipiul Arad vor petrece Revelionul în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au intrat în posesia locuinţelor de pe Tarafului
Oamenii au intrat în posesia locuinţelor de pe Tarafului

Reprezentanţii Primăriei au anunţat în această dimineaţă că cele 108 familii care au solicitat locuinţe în urma evacuării din imobile retrocedate au primit noile apartamente construite. Este vorba despre cele construite în complexul social de pe str. Tarafului.

Cei de la Primărie spun că prin darea acestor locuinţe au rezolvat situaţia locativă.

,,Prin această investiţie, s-a soluţionat situaţia locativă a tuturor persoanelor care au solicitat până acum locuinţe sociale ca urmare a evacuării din imobile retrocedate, alte 100 de apartamente fiind predate la sfârşitul anului 2009 tot în acelaşi complex”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Cele patru blocuri finalizate în această toamnă cuprind 128 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, iar cele 20 de apartamente rămase nerepartizate vor fi atribuite ulterior dacă vor apărea solicitări.

Complexul Tarafului mai cuprinde un bloc de 50 de locuinţe sociale, destinate altor categorii de persoane cu situaţie dificilă,  iar pe lângă acestea Consiliul Local Municipal a probat recent construirea în aceeaşi zonă a încă 32 de apartamente sociale cu 2 şi 3 camere.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite