Peste două sute de mii de elevi au desenat cum văd ei un Paște ca în povești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de premii pentru participanți
Zeci de premii pentru participanți

255.000 de elevi din aproximativ 670 de școli din 14 orașe au fost invitați de conducerea Carrefour de deseneze “Un Paste ca-n povesti”! Participanții au primit planșe de desen în școlile în care învață și au fost invitați să deseneze liber pe tema “Un Paște ca-n povești!”.

“Pentru a-i rasplati, Carrefour a organizat o expoziție națională, în toate hypermarketurile Carrefour din țară și a pregătit mii de premii pentru cei mai norocoși și talentați elevi din clasele I-VIII din București și alte 13 orașe ale țării printre care și Aradul. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din toate hypermarketurile Carrefour, în luna aprilie”, a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour.

Premiile cele mai mari, la care au visat toți copiii constau în 14 excursii la Disneyland. Astfel, 14 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend, împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate și se vor bucura de diferitele spectacole și jocuri din magica lume Disneyland.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite