Peste 90 de arădeni cu studii medii îşi pot găsi acum un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 90 de locuri de muncă sunt disponibile în acest moment în judeţul Arad. Cei de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad spun că acum este momentul ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să apeleze la ei.

Locurile de muncă nu vor ajunge pentru toată lumea, însă cei de la Agenţie spun că numărul lor este mult mai mare decât acum o săptămână.

Cele mai multe oferte de muncă sunt pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat în industria confecţiilor. Aici îşi pot găsi de lucru 19 persoane.
De asemenea, alţi 18 arădeni ar putea fi încadraţi pe posturi precum confecţioner. Mai sunt 11 posturi de asamblor articole din textile, confecţioner cablaje auto, dar şi 10 de operator confecţii industriale îmbrăcăminte-ţesături.

Printre posturile oferite arădenilor în această săptămână se mai numără şi cele precum prelucrător prin electroeroziune. Este vorba despre 8 posturi. Alte 5 posturi sunt pentru  lăcătuş mecanică fină. Mai sunt posturi de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, îngrijitori clădiri, femei de serviciu, agenţi de securitate, vânzători, bucătari, fasonatori cherestea, tapiţer şi sudor în mediu protector.

Concedieri la două firme

Cei de la AJOFM au anunţat că din păcate sunt şi veşti proaste venite din sectorul privat şi anume că două firme din Arad au anunţat concedieri colective.

Este vorba de o firmă care fabrică cauciuc şi mase plastice care a anunţat concedierea a 95 de persoane în această lună şi o firmă din domeniul producţie articole îmbrăcăminte care a anunţat intenţia de a concedia la începutul lunii februarie alte 39 de persoane. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite