Peste 60 000 de vizitatori au participat la târgurile organizate de Expo Arad Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de vizitatori, sute de expozanţi şi 15 târguri, cu asta se pot lăuda reprezentanţii Expo Arad Internaţional, la aceast sfârşit de an. Astăzi, ei şi-au prezentat întreaga activitate, dar au vorbit şi despre târgurile de anul viitor.

Astfel, anul se încheie cu târgul Daruri de Crăciun care se desfăşoară până în data de 19 decembrie. În decursul celor 12 luni au fost organizate 15 târguri.

Este vorba despre Petreceri de Vis, Confort Construct & Instal, Protect, Salon tehnic, Târgul Primăverii, Gardenia, Estival, Universitas, MobilAR, Transport-Ar, Salonul Internaţional Auto Arad, Agromalim, Ar-Medica, Ecomediu, Daruri de Crăciun.

Târgul Petreceri de Vis, s-a bucurat de un succes neaşteptat şi în acest an.

Atmosfera feerică, bogăţia ofertelor promoţionale, a spectacolelor şi fastului care au dat o notă de unicitate evenimentului au atras pe parcursul celor trei zile peste 5000 de vizitatori din Arad, Bihor, Timiş, Alba, Cluj, Hunedoara, Caraş Severin şi Sibiu.

„Anul acesta a fost un an al deciziilor rapide, al flexibilităţii şi al modificărilor evenimentelor în funcţie de cerinţele pieţei. Astfel, comasarea celor două târguri Confort Construct şi Confort Instal a condus la menţinerea expoziţiei la nivelul celui mai mare târg de profil regional, fiind totodată una dintre cele mai reuşite ediţii şi punctul de relansare a pieţei construcţiilor din vestul ţării, atât prin prezenţa semnificativă a firmelor de profil cât şi prin organizarea de întâlniri de afaceri şi conferinţe tematice”, spune Nicolae Groşan, director Expo Arad Internaţional.

Relansarea Târgului de Paşte sub forma Târgului Primăverii, s-a dovedit aproape neîncăpător pentru cei 11 000 de vizitatori. Cei de la Expo spun că cumulând cele 15 evenimente, în anul 2010, un număr de aproximativ 1000 de expozanţi şi 60 000 de vizitatori au participat la târgurile organizate de ei.
   


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite