Peste 25 de străzi din municipiul Arad vor fi modernizate cu bani de la guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat faptul că 27 de străzi vor fi reabilitate pe bani de la Guvern. Anunţul a fost făcut chiar de către edilul local, care spune că iniţiativa lor de a transfera drumurile pentru a fi reabilitate de Guvern a reuşit.

Primarul spune că s-a intrat în procedură de licitaţie şi, în acest an, se va da startul la lucrări.

„Per total judeţ, va fi vorba de 307 kilometri de drum reabilitaţi de Guvern pe fonduri europene. În istoria ultimilor 20 de ani nu veţi găsi un proiect mai mare de reabilitare a infrastructurii. Pentru noi, municipiul, cele 27 de străzi sunt o realizare de proporţii”, spune Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Suma estimată a fi cheltuită pentru cei 307 kilometri de drumuri din judeţ este de 9 milioane de euro.

Străzile care vor intra la reabilitat în următorii ani pe bani de la Guvern sunt: Constituţiei, Hunedoarei, Bulevardul Nicolae Titulescu, Pădurii, Calea Timişorii – tronsonul cuprins între strada Ştefan cel Mare şi linia CF, Calea 6 Vânători, Bulevardul Magheru, Steagului, Ştefan Augustin Doinaş, Crişan, Cloşca, Gheorghe Popa de Teiuş, 1 Decembrie, Ion Şirianu, N. Grigorescu, Orşova, L. Szantay, Transilvaniei, Şincai, Călăraşilor, Simion Popa, Brâncuşi, Şezătorii, Bihorului, Dorobanţilor, Vasile Milea şi Bariţiu.

„Începem să lucrăm eşalonat, pentru că nu ne permitem să începem 27 de şantiere sau mai multe lucrări în centrul oraşului”, a mai primarul.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite